Conferentiecentrum voor al uw (meerdaagse) vergaderingen en trainingen

Ons conferentiehotel ligt volop in het groen en maakt deel uit van een sfeervolle accommodatie. De ISVW heeft een maatschappelijke opdracht, alle inkomsten uit het horecabedrijf komen volledig ten goede aan de filosofiebeoefening waarvoor de Internationale School voor Wijsbegeerte ruim 100 jaar geleden is opgericht. 

  • Het charmante hoofdgebouw uit 1917. Daar gevestigd de receptie, riante lounge, restaurant, 6 zalen en de bar.
  • Gebouw De Kuilen, een in Scandinavische stijl opgetrokken gebouw, waarin 5 zalen zijn gevestigd. Bekijk onze vergaderarrangementen en vind uw ideale vergaderzaal op ons terrein.
  • Een in 2011 opgeleverde hotelvleugel bestaande uit 38 comfortkamers en een suite verdeeld over twee verdiepingen. Alle kamers zijn smaakvol ingericht en hebben een douche of bad, deels met een apart toilet, telefoon, een plasmatelevisie en een ruim balkon gericht op het zuiden. U kunt direct online een hotelkamer boeken. In september 2017 zijn er nog eens 19 comfortkamers geopend welke ook beschikken over een (laptop) kluis.
  • Het standaard hotelgebouw heeft 19 eenpersoons Pluskamers, 21 eenpersoons- en 10 tweepersoons standaardkamers. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, telefoon en televisie - bekijk de hotelkamers
  • Een groot verlicht parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. Het parkeerterrein heeft twee MIVA parkeerplaatsen en twee aansluitingen om gratis uw elektrische auto op te laden.
  • Ons filosofisch aanbod vindt u op  www.isvw.nl
  • Onze faciliteiten zijn Aangepast vanwege de corona maatregelen .

Bekijk hier een filmpje en krijg een indruk van de ligging.

De zalen en hotelkamers van onze vergaderlocatie beschikken over draadloos internet, waar u gratis gebruik van kunt maken.

Landgoed ISVW is Aangesloten bij ' Fietsers Welkom '.

Kamers
Kamers
Vergaderen
Vergaderen
Vergaderarrangementen
Vergaderarrangementen