Green and centrally located meeting location
Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW

green and centrally located
near Utrecht by car in 2 minutes

free wifi
in all meeting rooms and hotel rooms

free parking
+ station shuttle from Amersfoort CS

Bereikbaarheid

Route plannen

Landgoed ISVW is goed bereikbaar langs de A28 [afslag Leusden-Zuid] vlakbij knooppunt Hoevelaken. U kunt uw route per auto of openbaar vervoer hieronder eenvoudig plannen via Google Maps. Klik hiervoor in de tekstballon op "Routebeschrijving" of klik hier om naar de website van Google Maps te gaan.

Elektrische auto

Heeft u een elektrische auto, dan kunt u deze bij ons opladen. In samenwerking met EVBOX bieden wij u 2 elektrische oplaadpunten. Bent u in het bezit van een elektrische auto, dan heeft u waarschijnlijk ook een abonnement om de auto onderweg op te laden. Blijft u bij ons overnachten, vergaderen, lunchen, dineren... dan kunt u eenvoudig de EVBOX activeren met uw pas. Heeft u nog geen abonnement om uw auto onderweg op te laden vraag dan onze receptie naar de mogelijkheden. 

Openbaar vervoer

Vanaf NS-station Amersfoort kunt u:

 • met de ISVW SHUTTLE
  Landgoed ISVW en keurmerk Taxibedrijf Bestax bieden dagelijks een shuttleservice vanaf het centraal station Amersfoort naar de hoofdingang van de ISVW en omgekeerd. Deze shuttleservice is van maandag tot en met zondag van 8.00 tot 10.00 uur en van 16.00 tot 19.00 uur te boeken. Ook buiten deze tijden is, in overleg, shuttlevervoer mogelijk. Zo is er op zondag van 13.00 tot 14.00 uur een extra shuttle te boeken. Het tarief voor deze shuttleservice bedraagt slechts  € 6,40 incl. 6% BTW per rit per persoon.
  De passagier rekent dit bedrag met de chauffeur af en ontvangt een kwitantie, welke hij desgewenst kan declareren. Het tarief van een reguliere taxi zou € 14,90 per rit bedragen. Bezoekers van de ISVW kunnen een rit reserveren via een online boekingsportaal op www.stationsshuttle.nl. Op deze website is ook aanvullende informatie te vinden. Om het milieu niet onnodig te belasten geldt: geen reserveringen, geen shuttle.
 • met een reguliere taxi van Bestax
 • met de Regiotaxi
  De Regiotaxi is een prima vervoersmiddel voor ongeveer € 5,00 per persoon per rit. Indien u vanaf het station een regiotaxi naar de ISVW wilt bestellen kunt tot 1 uur van tevoren bellen met de regiotaxi (tel. 0900-1122445). Indien u een regiotaxi naar het station wilt bestellen kunt u dit bij de receptie van de ISVW melden. Houdt u in beide gevallen rekening met een wachttijd van ongeveer 30 minuten.
 • Met de NS Zone-taxi, is een dienst voor OV-chipkaarthouders. Van het station naar de ISVW voor € 11,-. Alleen te boeken via internet (na registratie). Kijk op www.nszonetaxi.nl/over-ns-zonetaxi/hoe-werkt-het
 • met de OV fiets
  Bij rijwielshop en fietsenstalling Eckman op het stationsplein kunt u voor € 6,- per dag een fiets huren.
  U dient een legitimatiebewijs mee te nemen en een borg van € 50,- te betalen. OV-fietsen. Hier treft een uw fietsroute. Heeft u tijdens uw verblijf op de ISVW tijd over voor ontspanning, dan is een fietstocht door de bosrijke omgeving van Leusden aan te raden. De ISVW heeft een samenwerking met Treeker Treks die ook op ons terrein gehuisvest zijn.