Green and centrally located meeting location
Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW

green and centrally located
near Utrecht by car in 2 minutes

free wifi
in all meeting rooms and hotel rooms

free parking
+ station shuttle from Amersfoort CS

5 voordelen van het vergaderen op locatie

Vergaderen hoort nu eenmaal bij, en zal ook altijd blijven horen bij, het leven van de werkende mens. Of u nou in de zorg, het onderwijs, de marketing of de economische wereld zit: er wordt overal vergaderd. In de meeste gevallen wordt het in het bedrijf zelf vergaderd, maar heeft u er weleens aan gedacht om op locatie te vergaderen? Vergaderen op locatie heeft namelijk vele voordelen. Hieronder noemen we de belangrijkste vijf.

Een andere inspirerende omgeving
Het allerbelangrijkste voordeel van vergaderen op een andere locatie is dat deze omgeving u inspireert. U bent weg uit uw vertrouwde omgeving. Deze andere omgeving zorgt ervoor dat u een creatievere kijk heeft op de te behandelen onderwerpen en dat u zomaar anders tegen zaken aan kunt kijken, out of the box gaat denken. Zeker wanneer u kiest voor een vergaderlocatie in een rustige omgeving in het bos of aan het strand. Dit biedt u namelijk perfect de gelegenheid om tussendoor een verfrissende wandeling te maken om uw hoofd te legen.

Geen sprake van storende factoren
U kent het vast wel: bent u eindelijk van start gegaan met de vergadering, wordt u gestoord door een collega die de vergadering binnen komt lopen om iets te vragen. Of er is sprake van een probleem, waardoor één van de deelnemers weg moet. Erg frustrerende, maar toch veel voorkomende problemen tijdens vergaderingen. Wanneer u kiest voor het vergaderen op locatie is de kans dat u gestoord wordt veel minder groot. Hierdoor heeft u volledige aandacht en kunt u ongestoord vergaderen.

Urgentiebesef
Wanneer u investeert in vergaderen op locatie, wordt dit door de deelnemers als heel anders ervaren dan een ‘standaard vergadering op kantoor’. Er wordt dus direct een bepaald soort lading aan deze vergadering meegegeven. Mensen die uitgenodigd worden zullen zichzelf dus ook minder snel afmelden. Het urgentiebesef is dus vele malen groter.

Alle benodigdheden voor handen
Waar u op kantoor misschien niet over alle gewenste apparatuur beschikt die u tijdens een vergadering nodig heeft, weet u dat al deze benodigdheden wel voor handen zijn op een externe vergaderlocatie. En dat alles ook naar behoren werkt.

Combineren met teambuilding
Vergaderen op locatie is ideaal om te combineren met een vorm van teambuilding. Doordat u een activiteit aan de vergadering koppelt, verandert de sfeer en de groepsdynamiek. Mensen leren elkaar beter kennen, waardoor er beter en actief samengewerkt wordt zowel tijdens als na de vergadering.

Allemaal voordelen die bijdragen aan een succesvolle vergadering. En succesvol vergaderen, dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait toch? Meer weten? Neem geheel vrijblijven contact met ons op.

« back to list