Groen en centraal gelegen vergaderlocatie
Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW

groen en centraal gelegen
nabij Utrecht per auto in 2min te bereiken

gratis wifi
in alle vergaderzalen en hotelkamers

gratis parkeren
+ station shuttle vanaf Amersfoort CS

Landgoed ISVW accepteert de

'Nationaal Park Pas Utrechtse Heuvelrug'

 Drie goede redenen om de Nationaal Park Pas – Utrechtse Heuvelrug te kopen

De Nationale Parken zijn de natuurparels van Nederland. Het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, in het midden van het land, is er zo een. De uitgestrekte bossen en heidevelden, met daartussen de pittoreske dorpen, kastelen en buitenplaatsen, bieden vele mooie recreatiemogelijkheden.Nationaal Park Pas

Met de aanschaf van de Nationaal Park Pas wordt het nog mooier! Het is een speciale voordeelkaart, aangeboden door 30 lokale recreatie-ondernemers, die geldt voor 2 personen en waarvoor u € 25,- per jaar betaalt. En wat biedt het u?

  • U steunt het Nationaal Park
    De opbrengst van de pas gaat naar het Nationaal Park. Zo staan wildobservatiehutten, faunapassages, een app. voor wandel- en fietsroutes, en meer toezicht op ons wensenlijstje.
  • U krijgt de leukste groene uitjes voorgeschoteld
    Het Nationaal Park werkt samen met 30 recreatie-ondernemers aan het programma Natuurlijk!Doen. Met extra aandacht voor natuurbeleving, groen vervoer en streekproducten.
  • U en uw medegast krijgen 10% voordeel op de rekening bij 30 recreatie-ondernemers
    De groene ondernemers geven ook nog 10% voordeel op de rekening aan 2 personen per pas. U ziet ze hieronder op de overzichtskaart èn u vindt ze in het menu onder ‘acceptanten’ op de website van Nationaal Park Pas. (Bij Landgoed ISVW is de pas niet geldig op vergaderarrangementen).

 

 Overzichtkaart