Groen en centraal gelegen vergaderlocatie
Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW

groen en centraal gelegen
nabij Utrecht per auto in 2min te bereiken

gratis wifi
in alle vergaderzalen en hotelkamers

gratis parkeren
+ station shuttle vanaf Amersfoort CS

7 redenen om op een andere locatie te vergaderen

7 redenen om op een andere locatie te vergaderen

De meeste vergaderingen vinden plaats op kantoor. Even snel tussen alle andere werkzaamheden door terwijl u het al zo druk heeft. Door velen wordt vergaderen dan ook gezien als niet inspirerend en tijdrovend. Het kan ook anders door een vergadering buiten de deur te plannen. Waarom is dat beter en wat zijn de voordelen? Wij hebben 7 redenen voor u op een rijtje gezet.

Vergaderen met meer energie

Dag in dag uit bent u aan het werk op dezelfde plek in hetzelfde kantoor. Ondertussen kent u de ruimte op uw duimpje en weet u precies wanneer er koffie wordt gehaald. Het voelt natuurlijk wel lekker vertrouwd, maar het zorgt niet echt voor extra energie tijdens een belangrijke vergadering. Een andere locatie geeft nieuwe indrukken en zorgt dat men oplettender en geconcentreerder is. Op deze manier doet iedereen veel actiever mee aan een brainstormsessie of het uitwerken van een strategie. De ruimte vult zich met positieve energie.

Geef de inspiratie en creativiteit een boost

Naast meer energie zorgt een andere locatie ook voor meer inspiratie en creativiteit. Komt u terecht in een andere omgeving dan u gewend bent dan gaat u ook op een andere manier naar het probleem kijken. Er worden betere en creatievere oplossingen voor het probleem gevonden.

Efficiënter vergaderen

Een van de grootste ergernissen is dat vergaderingen vaak worden stil gelegd. Een vergadering op kantoor wordt namelijk vaak gestoord door ‘belangrijke of urgente’ vragen van andere collega’s. De korte koffiepauzes stapelen zich op waardoor een vergadering twee keer zolang duurt dan nodig. Op een andere locatie heeft u geen last van andere collega’s die een urgenter probleem hebben. Zo wordt vergaderen een stuk efficiënter.

Eindelijk tijd voor die vergadering

Vergaderen buiten de eigen kantooromgeving zorgt voor voldoende tijd om alle opgestelde agendapunten door te lopen. Door iedereen wordt namelijk een hele dag of dagdeel ingepland voor de vergadering. Zo is er niemand die op hete kolen zit omdat hij of zij op tijd bij een andere afspraak moet zijn. 

Beschikking over moderne vergadertools

Gaat u op zoek naar een vergaderlocatie buiten de eigen kantooromgeving, dan gaat u best op zoek naar een mooie locatie die speciaal is ingericht voor vergaderingen. Zo weet u zeker dat u de beschikking heeft over de nieuwste en modernste vergadermaterialen. Denk bijvoorbeeld aan een smartboard, een microfoon en tablets om efficiënt te notuleren. Elementen die het vergaderen een stuk efficiënter maken.

Stimuleer de samenwerking

Mensen zijn gewoontedieren. Dit is ook terug te zien op de werkvloer. Zo is flexwerken prima zolang iedereen maar een eigen vaste plek heeft. Een andere setting zorgt ervoor dat je nog eens naast iemand anders gaat zitten en nieuwe ideeën ontstaat. Dit stimuleert de samenwerking. 

Ontspannen vergaderen in de natuur

Kortom, allemaal voordelen die bijdragen aan een efficiënte en succesvolle vergadering. Heeft u interesse in een inspirerende vergaderlocatie in de natuur bij Utrecht? Bekijk dan onze mogelijkheden om te vergaderen in Utrecht en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

« terug naar overzicht