Groen en centraal gelegen vergaderlocatie
Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW

groen en centraal gelegen
nabij Utrecht per auto in 2min te bereiken

gratis wifi
in alle vergaderzalen en hotelkamers

gratis parkeren
+ station shuttle vanaf Amersfoort CS

Vergaderen en overnachten: een goede combinatie

Vergaderen en overnachten: een goede combinatie

Soms worden vergaderingen waar meerdere collega’s uit het hele land bij aanwezig moeten zijn ergens midden in het land georganiseerd zodat het voor iedereen centraal is. Ook kan het voorkomen dat u naar een klant toe moet die een heel eind bij u vandaan gevestigd is. Of misschien wilt u juist even uit uw vertrouwde omgeving en kiest u daarom een vergaderplek op locatie. Vergaderen en overnachten combineren kan u dan vele voordelen bieden.

De voordelen van vergaderen met overnachting

Wanneer u bijvoorbeeld meerdere dagen achter elkaar vergaderingen op locatie heeft of een vergadering combineert met een congres of workshop, kan het u veel tijdswinst opleveren wanneer u niet op en neer naar huis hoeft te rijden. Was het een lange en vermoeiende dag met misschien nog aansluitend een diner? Dan kunt u gerust een wijntje drinken tijdens het diner want u hoeft toch niet meer te rijden en daarna direct uw bed induiken. Zo bent u de volgende ochtend goed uitgeslapen wanneer de nieuwe werkdag van start gaat. Dit in tegenstelling tot dat u voor dag en dauw op had moeten staan en de files had moeten trotseren, dan heeft u er al een halve werkdag opzitten!

Ook wanneer u na deze lange dag nog wat uit moet werken of juist voor wil bereiden, biedt een hotelkamer u daar alle rust en tijd voor. Of misschien heeft u de dag na de vergadering wel vrij, zodat u na een heerlijke overnachting lekker de omgeving kunt gaan verkennen.

Bovendien geeft een andere locatie u vaak weer nieuwe ideeën en andere inzichten. U hoeft zich over de catering geen zorgen te maken en kunt de beslommeringen van alledag even achter u laten zodat u zich volledig op de vergadering kunt concentreren en efficiënt kunt werken.

Teambuilding

Vergaderen en overnachten kan ook een uitstekende vorm van teambuilding zijn. U combineert het nuttige met het aangename. Eerst vergaderen en daarna de mogelijkheid om elkaar op een informele manier beter te leren kennen tijdens een diner, een borrel aan de bar en de volgende dag wellicht met een sportief programma. Vergaderzalen zijn daarnaast uiteraard ook prima te gebruiken voor het organiseren van een teambuildingsquiz of iets dergelijks.

De mogelijkheden
Wanneer het uw taak is om de vergadering te organiseren, heeft u de keuze uit allerlei mogelijkheden. Zo is het mogelijk om een groepsaccommodatie met meerdere kamers af te huren die dan exclusief voor uw gezelschap gereserveerd is en waar u ook meteen kunt vergaderen. Verwacht u dat uw medewerkers na een inspannende dag tijd hebben aan wat privacy en tijd voor zichzelf, dan is een vergaderlocatie met aparte hotelkamers een goede optie.

Vraag wel altijd na of er een beamer en (snelle) Wi-Fi aanwezig is, ook in de hotelkamers, en of er gratis geparkeerd kan worden. Is de locatie met het openbaar vervoer goed te bereiken? Dat is voor sommige collega’s wellicht ook essentieel. En in een groene omgeving kan nog een ontspannen wandeling gemaakt worden aan het einde van de dag, een frisse neus gehaald worden of inspiratie opgedaan worden.

Kortom, vergaderen en overnachten is op het gebied van tijdswinst, rust, inspiratie, efficiëntie en teambuilding zeker een aanrader. Alleen al het feit dat er speciaal voor werknemers een dag bijzonder vergaderen mét overnachting gepland is, zal hen positief stemmen en plezier in hun werk geven!

« terug naar overzicht