Groen en centraal gelegen vergaderlocatie
Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW

groen en centraal gelegen
nabij Utrecht per auto in 2min te bereiken

gratis wifi
in alle vergaderzalen en hotelkamers

gratis parkeren
+ station shuttle vanaf Amersfoort CS

Duurzaam vergaderen

Duurzaam vergaderen is volgens Landgoed ISVW niet meer dan logisch. We hebben een schone en gezonde leefomgeving hoog in het vaandel staan. Niet voor niets hebben we hiervoor de gouden Green Key gekregen, het hoogst haalbare duurzaamheidkeurmerk. Dat betekent dat we meer aan het milieu doen dan de wet- en regelgeving van ons verlangt. We gaan zuinig en bewust om met het milieu en streven voortdurend naar verbetering.

Het duurzame en verantwoorde trekken we ook graag door naar onze keuken. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van onze uitstekende keuken met dagverse en merendeels biologische producten. Duurzaam vergaderen in stijl in alle facetten!

Vergaderen in het groen

Ook de omgeving van onze vergaderlocatie is duurzaam. Vergaderen in het groen krijgt een bijzondere betekenis op ons landgoed van meer dan 6 hectare eigen bosgebied. Hier kunt u in alle rust vergaderen en trainen. Door de omgeving lenen onze inspirerende vergaderlocaties zich ook uitstekend voor bijvoorbeeld een bezinningsdag. En wilt u uw conferentie of congres uitbreiden met een hotelovernachting? Onze comfortabele hotelkamers kijken uit op het prachtige bosgebied. Een inspirerende omgeving voor creatief vergaderen in het groen!

Ontdek onze bijzondere vergaderlocatie zelf

Wilt u onze vergaderlocatie met eigen ogen bekijken? We geven u graag een rondleiding door onze bijzondere vergaderlocaties in de regio Utrecht!