Green and centrally located meeting location
Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW

green and centrally located
near Utrecht by car in 2 minutes

free wifi
in all meeting rooms and hotel rooms

free parking
+ station shuttle from Amersfoort CS

Meetings and staying overnight in Utrecht area

Meetings and staying overnight in Utrecht area, it is both possible at estate ISVW. In addition to a unique meeting location in a green area, with 13 different conference rooms, offers our conferencecentre 30 standard, 19 standard plus, 56 comfort hotelrooms and 2 suites. After a long day of meetings you can revover in a single or double room with all amentities.

Onze kamers zijn verdeeld over twee hotelgebouwen. Iedere kamer heeft zijn eigen bad of douche. De comfortkamers hebben daarnaast een eigen balkon op het zuiden, met veel daglicht dankzij een glazen schuifpui en een prachtig uitzicht op het bos. Zonnepanelen zorgen voor de warmwatervoorziening.

De voordelen van vergaderen en overnachten bij Landgoed ISVW

Vergaderen en overnachten biedt u vele voordelen. U hoeft na een vermoeiende dag niet in de spits of in het donker naar huis te rijden en zeker bij een meerdaagse training de volgende ochtend ook niet weer in alle vroegte te vertrekken. In al onze kamers is gratis draadloos internet aanwezig, zodat u bijvoorbeeld een trainingsdag ’s avonds nog even voor kunt bereiden of aan het einde van de dag de lesstof nog even op uw gemak door kunt nemen. Vergaderen en overnachten bij Landgoed ISVW in de omgeving van Utrecht levert u dus tijdswinst op en daardoor een meer ontspannen ervaring. Huisdieren zijn bij ons op verzoeke toegestaan behalve in het restaurant. Er kunnen extra kosten hiervoor in rekening gebracht worden.

Goed alternatief voor een hotel in Utrecht

Landgoed ISVW doet niet onder voor een ander hotel in Utrecht. U kunt hier in alle rust vergaderen en overnachten op slechts enkele kilometers van het oude centrum van Amersfoort en Utrecht. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!