Sous-Chef, full time

Landgoed ISVW is een conferentiehotel met een restaurant met 150 zitplaatsen, 10 vergaderzalen, lounges en terrassen en 118 hotelkamers op een bosrijk terrein van 6 hectare gelegen aan Landgoed Den Treek tussen Leusden en Amersfoort. Om onze vertrekkende collega, die een overstap maakt naar het onderwijs te citeren: ‘beter dan hier kan ik het niet krijgen binnen de horeca’. Wil je dat ook ervaren en voldoe je aan onderstaande wensen dan dagen we je uit te solliciteren. Wil je eerst eens vrijblijvend komen kijken, maak dan een afspraak voor een rondleiding en een kijkje in de keuken.

Onze gasten in de watten leggen met heerlijke gerechten, bereid met de meest smaakvolle, verantwoorde en kwalitatieve producten. Daar word jij warm van. De processen in de keuken lopen op rolletjes, dankzij de soepele samenwerking tussen jou en de Chef Kok. Je pakt je rol als de chef er niet is en biedt onze gasten een optimale gastbeleving.
Gerechten die met aandacht bereid zijn, in de juiste balans: vers, lekker én een lust voor het oog. Daarin vind jij je passie. Om dit te realiseren, heb je een aantal ingrediënten nodig:

• Een sterke sturing van jou en de Chef Kok aan de collega’s in de keuken, wat jullie in goed overleg doen.
• Jouw zelfstandigheid in het bereiden van gerechten en het bestellen van producten volgens de afgesproken richtlijnen.
• Toezicht op de uitvoering in de keuken qua presentatie en hoeveelheden.
• Een scherpe controle op hygiëne, kwaliteit, veiligheid en financiën, wat je heel serieus neemt.
• Passende opleiding en ervaring om bovenstaande toe te kunnen passen.
• Goede samenwerking met de collega’s van de andere afdelingen.

Hebben we je interesse gewekt? Maak dit dan kenbaar aan Chantal Orth via chantal.orth@isvw.nl of bel 033-4650700.