Groen en centraal gelegen vergaderlocatie
Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW

groen en centraal gelegen
nabij Utrecht per auto in 2min te bereiken

gratis wifi
in alle vergaderzalen en hotelkamers

gratis parkeren
+ station shuttle vanaf Amersfoort CS


Welkom bij Landgoed ISVW

Groene en centraal gelegen vergaderlocatie nabij Utrecht

 

Vergaderen in Utrecht? Landgoed ISVW ligt op 6 hectare eigen bosgebied, aan de rand van Landgoed Den Treek. Vanaf de A28 [afslag Leusden-Zuid] is onze vergaderlocatie nabij Utrecht met de auto in 2 min bereikbaar (routebeschrijving). Om een indruk van de locatie te krijgen, klik hier. 

Kamer
reserveren

reserveer hier >

Arrangement
boeken

meer informatie >

Vergaderlocatie
reserveren

reserveer hier >
                                                                                                                                 


Conferentiecentrum voor al uw (meerdaagse) 
vergaderingen en trainingen                                

Ons conferentiecentrum ligt volop in het groen en maakt deel uit van een sfeervolle accommodatie. De ISVW heeft een maatschappelijke opdracht, alle inkomsten uit het horecabedrijf komen volledig ten goede aan de filosofiebeoefening waarvoor de Internationale School voor Wijsbegeerte bijna 100 jaar geleden is opgericht.

  • Het charmante hoofdgebouw uit 1917. Daar bevinden zich de receptie, riante lounge, restaurant, zalen en bar
  • Gebouw De Kuilen, een in Scandinavische stijl opgetrokken accommodatie, waarin 5 zalen zijn gevestigd. Bekijk onze vergaderarrangementen en vind uw ideale vergaderzaal nabij Utrecht.
  • Een in 2011 opgeleverde hotelvleugel bestaande uit 38 comfortkamers en een suite verdeeld over twee verdiepingen. Alle kamers zijn smaakvol ingericht en hebben een douche of bad, een apart toilet, telefoon, een plasmatelevisie en een ruim balkon gericht op het zuiden. U kunt direct online een hotelkamer boeken.
  • Het hotelgebouw heeft 50 eenpersoons- en 10 tweepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, telefoon en televisie - bekijk de hotelkamers
  • Een groot parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. Het parkeerterrein heeft twee MIVA parkeerplaatsen en twee aansluitingen om gratis uw elektrische auto op te laden.

De zalen en hotelkamers van onze vergaderlocatie beschikken over draadloos internet, waar u gratis gebruik van kunt maken.

Landgoed ISVW is aangesloten bij 'Fietsers Welkom'.
Tevens accepteert Landgoed ISVW de Nationaal Park Pas Utrechtse Heuvelrug.