Map
Klik voor kaart

Route plannen

Landgoed ISVW is goed bereikbaar langs de A28 [afslag Leusden-Zuid] vlakbij knooppunt Hoevelaken. 

Overig

Elektrische auto
Heeft u een elektrische auto, dan kunt u deze bij ons opladen. In samenwerking met EVBOX bieden wij u 2 elektrische oplaadpunten. Bent u in het bezit van een elektrische auto, dan heeft u waarschijnlijk ook een abonnement om de auto onderweg op te laden. Blijft u bij ons overnachten, vergaderen, lunchen, dineren... dan kunt u eenvoudig de EVBOX activeren met uw pas. Heeft u nog geen abonnement om uw auto onderweg op te laden vraag dan onze receptie naar de mogelijkheden. We vragen u wel de auto te verplaatsen als deze geladen is zodat ook anderen gebruik kunnen maken van deze gratis dienst.

Openbaar vervoer
Vanaf NS-station Amersfoort kunt u:

 • met de ISVW SHUTTLE
  Landgoed ISVW en Taxibedrijf Boute bieden dagelijks een shuttleservice vanaf het centraal station Amersfoort naar de hoofdingang van de ISVW en omgekeerd. Deze shuttleservice is van maandag tot en met zondag te boeken. Het tarief voor deze shuttleservice bedraagt € 12,50 incl. 6% BTW per rit per persoon. 
  De passagier rekent dit bedrag met de chauffeur af en ontvangt een kwitantie, welke hij desgewenst kan declareren. Bezoekers van de ISVW kunnen de rit minimaal 3 uur op voorhand reserveren via email of per telefoon 033-2588849. Om het milieu niet onnodig te belasten geldt: geen reservering, geen shuttle.
 • met een reguliere taxi van Boute
 • met de Regiotaxi 
  De Regiotaxi is een prima vervoersmiddel voor ongeveer € 5,00 per persoon per rit. Indien u vanaf het station een regiotaxi naar de ISVW wilt bestellen kunt tot 1 uur van tevoren bellen
 • met de regiotaxi (tel. 0900-1122445). Indien u een regiotaxi naar het station wilt bestellen kunt u dit bij de receptie van de ISVW melden. Houdt u in beide gevallen rekening met een wachttijd van ongeveer 30 minuten.
 • Met de NS Zone-taxi, is een dienst voor OV-chipkaarthouders. Van het station naar de ISVW voor € 11,-. Alleen te boeken via internet (na registratie). Kijk op www.nszonetaxi.nl/over-ns-zonetaxi/hoe-werkt-het
 • met de OV fiets
  Om een OV-fiets te kunnen huren heeft u een persoonlijk OV-chipkaart nodig. Hier kunt u gratis het OV-fiets abonnement zetten. Vervolgens kunt u met de OV-chipkaart een fiets huren. Voor meer informatie klik hier. Heeft u tijdens uw verblijf op de ISVW tijd over voor ontspanning, dan is een fietstocht door de bosrijke omgeving van Leusden aan te raden. De ISVW heeft een samenwerking met Treeker Treks die ook op ons terrein gehuisvest zijn.