Map
Klik voor kaart

Route plannen

Landgoed ISVW is goed bereikbaar langs de A28 [afslag Leusden-Zuid] vlakbij knooppunt Hoevelaken. 
U kunt bij ons gratis parkeren op het ruime, verlichte parkeerterrein welke op eigen grond ligt.

Overig

Elektrische auto
Heeft u een elektrische auto, dan kunt u deze bij ons opladen. In samenwerking met PLUQ bieden wij u 8 elektrische oplaadpunten. Blijft u bij ons slapen, vergaderen, lunchen, dineren ... dan kunt u eenvoudig de laadpaal activeren met uw pas. We vragen u om auto te verplaatsen als deze geladen is, zodat ook ander gebruik van deze dienst kan worden gemaakt.

Openbaar vervoer
Vanaf NS-station Amersfoort kunt u:

 • met de  ISVW SHUTTLE
  Landgoed ISVW en Taxibedrijf bieden dagelijks een shuttleservice vanaf het centraal station Amersfoort naar de hoofdingang van de ISVW en onderscheidend. Deze shuttleservice is van maandag tot en met zondag te boeken. Het tarief voor deze shuttleservice bedraagt ​​€ 12,50 incl. Trouwens. 6% BTW per rit per persoon. 
  De passagier rekent dit aantal met de chauffeur af en ontvangt een kwitantie, welke hij kan verklaren. Bezoekers van de ISVW kunnen minimaal 3 uur op voorhand reserveren via e-mail of per telefoon 033-2588849. Om het milieu niet onnodig te belasten: geen reservering, geen shuttle.
 • met een reguliere taxi van Boute
 • met de Regiotaxi 
  De Regiotaxi is een prima vervoersmiddel voor ongeveer € 5,00 per persoon per rit. Indien u vanaf het station een regiotaxi naar de ISVW wilt bestellen kunt u tot 1 uur van tevoren bellen
 • met de regiotaxi (tel. 0900-1122445). Indien u een regiotaxi naar het station wilt bestellen kunt u dit bij de receptie van de ISVW melden. Houdt u in beide gevallen met een rekening van ongeveer 30 minuten.
 • Met de  NS Zone-taxi , is een dienst voor OV-chipkaarthouders. Van het station naar de ISVW voor € 11,-. Alleen te boeken via internet (na registratie). Kijk op www.nszonetaxi.nl/over-ns-zonetaxi/hoe-werkt-het
 • met de  OV-fiets
  Om een ​​OV-fiets te kunnen huren heeft u een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Hier kunt u gratis uw OV-fietsabonnement plaatsen. Vervolgens kunt u met de OV-chipkaart een fiets huren. Voor meer informatie klik hier. Heeft u tijdens uw verblijf op de ISVW tijd over voor ontspanning, dan is een fietstocht door de bosrijke omgeving van Leusden aan te raden. De ISVW heeft een samenwerking met Treeker Treks die ook op ons terrein gehuisvest zijn.
 • Vanaf half december 2020 hebben we een bushalte op eigen terrein ! Eindpunt van lijn 19.