Duurzaam vergaderen

Duurzaam vergaderen is volgens Landgoed ISVW niet meer dan logisch. We hebben een schone en gezonde leefomgeving hoog in het vaandel staan. Niet voor niets hebben we hiervoor vanaf 2011 t/m 2018 de gouden Green Key gekregen, het hoogst haalbare duurzaamheidkeurmerk. Vanaf 2019 zijn we overgegaan naar het Green Globe keurmerk. Dat betekent dat we meer aan het milieu doen dan de wet- en regelgeving van ons verlangt. We gaan zuinig en bewust om met het milieu en met elkaar en voortdurend voortdurend naar verbetering.

Het duurzame en verantwoorde trekken we ook graag door naar onze keuken. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van onze uitstekende keuken met dagverse en merendeels biologische of anderszins verantwoorde producten. Ook gasten met vegetarische wensen kunnen bij ons prima terecht. Duurzaam vergaderen in stijl in alle facetten!

Vergaderen in het groen
Ook de omgeving van onze vergaderlocatie is duurzaam. Vergaderen in het groen krijgt een bijzondere betekenis op ons landgoed van meer dan 6 hectare eigen bosgebied. Hier kunt u in alle rust vergaderen en trainen. Door de omgeving lenen onze inspirerende vergaderzalen zich ook uitstekend voor bijvoorbeeld een bezinningsdag. En wilt u uw conferentie of congres uitbreiden met een hotelovernachting? Onze comfortabele hotelkamers kijken uit op het prachtige bosgebied. Een inspirerende omgeving voor creatief vergaderen in het groen! Sinds januari 2021 zijn we ook bereikbaar met het openbaar vervoer. Lijn 19 rijdt vanaf station Amersfoort naar Landgoed ISVW waar de eindhalte zich bevindt op ons eigen terrein!

Ontdek onze bijzondere vergaderlocatie
Wilt u onze vergaderlocatie met eigen ogen bekijken? We geven u graag een rondleiding door onze bijzondere gebouwen in de regio Utrecht!