Diverse arrangementen

Wij hebben verschillende standaard vergaderarrangementen samengesteld. Speciale wensen, graag persoonlijk met u. U kunt voor ieder dagdeel een vergaderzaal reserveren. De zakelijke vergaderarrangementen gelden vanaf 10 personen, indien u met een kleiner gezelschap bent neem dan contact met ons op, wij maken dan graag een voorstel op maat. Al onze zaalopstellingen zijn aangepast naar de corona vereisten van 1.5 meter afstand tot elkaar of in tweetallen. Ook de andere faciliteiten in de algemene ruimtes zijn aangepast. We vragen onze gasten zelf de verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de corona eisen te houden. 

Voor slechts € 17,50 per persoon per nacht extra kunt u uw arrangement opwaarderen met een overnachting in één van onze tweepersoons  comfortkamers , voor € 10,00 per nacht naar een eenpersoons plus-kamer. Dat maakt vergaderen nabij Amersfoort extra comfortabel.

Wilt u uw vergaderarrangement vergroten met een stukje ontspanning? In samenwerking met Treeker Treks  op fietsgebied kunnen we u allerlei arrangementen aanbieden.

Groen Centraal

Conferentiehotel ISVW is aangesloten bij Groen Centraal, een samenwerkingsverband van negen conferentiecentra op de Utrechtse Heuvelrug. Indien wij geen beschikbaarheid hebben verwijzen we graag naar een van onze collega's.

8 uurs-vergaderarrangement
8 uurs-vergaderarrangement
12 uurs- vergaderarrangement
12 uurs- vergaderarrangement
24 uurs-vergaderarrangement
24 uurs-vergaderarrangement
32 uurs-vergaderarrangement
32 uurs-vergaderarrangement
Driedaags vergaderarrangement
Driedaags vergaderarrangement