Vergaderen nabij Utrecht bij Landgoed ISVW

Wij hebben diverse standaard vergaderarrangementen, heeft u speciale wensen dan bespreken wij dat graag. De arrangementen kunnen ieder dagdeel beginnen en gelden vanaf 10 personen. Voor kleinere groepen staan ​​we u graag persoonlijk te woord. In alle zalen heeft u gratis gebruik van draadloos internet, indien de zaal is uitgerust met een beamer kunt u hier kosteloos gebruik van maken. Landgoed ISVW is de ideale locatie om te vergaderen in de regio Utrecht en Amersfoort. Ook voor andere (feestelijke) bijeenkomsten heeft Landgoed ISVW mogelijkheden.

Naast vergaderen kunt u ook overnachten. In de meerdaagse arrangementen zijn de standaard kamers opgenomen. U kunt uw arrangement opwaarderen door te overnachten in een comfort kamer, de kosten bedragen dan € 17,50 per persoon per nacht extra, u kunt ook kiezen voor een upgrade naar de  gerenoveerde plus kamers met extra brede voor € 10,00 per persoon per nacht extra. Voor een overnachting kunt u direct online een hotelkamer boeken. De ISVW is onder andere te bereiken met het openbaar vervoer, lijn 19 rijdt door de weken van het station Amersfoort direct naar de ISVW waar de bushalte op eigen terrein ligt.

De Internationale School voor Wijsbegeerte is sinds 1916 gevestigd in Leusden en heeft als taak de filosofiebeoefening te promoten. Alle inkomsten van de horeca activiteiten komen geheel ten goede aan het filosofisch cursusinstituut zodat wij zonder subsidie ​​toch een breed filosofieaanbod kunnen bieden.

Zoekt u een vergaderruimte nabij Utrecht?
Reserveer dan bij landgoed ISVW: 
Stuur een e-mail naar  reserveringen@isvw.nl of bel 033-4650700

Kamers
Kamers
Vergaderarrangementen
Vergaderarrangementen