Vergaderen nabij Utrecht bij Landgoed ISVW

Wij hebben diverse standaard vergaderarrangementen samengesteld, heeft u andere wensen dan bespreken we die graag. De arrangementen kunnen ieder dagdeel aanvangen en gelden vanaf 10 personen. Voor kleinere groepen staan we u graag persoonlijk te woord. In alle zalen heeft u gratis de beschikking over draadloos internet, indien de zaal is uitgerust met een beamer kunt u hier kosteloos gebruik van maken. Landgoed ISVW is de ideale locatie om te vergaderen in regio Utrecht en Amersfoort. Ook voor andere (feestelijke) bijeenkomsten heeft Landgoed ISVW mogelijkheden.

Naast vergaderen ook overnachten in omgeving Utrecht en Amersfoort. In de meerdaagse arrangementen zijn de standaard kamers opgenomen. U kunt uw arrangement opwaarderen door te overnachten in een nieuwe comfortkamer, de kosten bedragen dan € 17,50 per persoon per nacht extra, u kunt ook kiezen voor een upgrade naar de recent gerenoveerde pluskamers met extra brede bedden voor € 10,00 per persoon per nacht extra. Voor alleen een overnachting kunt u online direct een hotelkamer boeken. De ISVW is onder andere te bereiken met de stationsshuttle.

De Internationale School voor Wijsbegeerte is sinds 1916 gevestigd in Leusden en heeft als maatschappelijke taak de filosofiebeoefening te bevorderen. Alle opbrengsten van de horecaactiviteiten komen geheel ten goede aan het filosofisch cursusinstituut zodat wij zonder subsidie een breed aanbod, niet kostendekkende filosofiecursussen aan kunnen bieden.

Zoekt u een vergaderruimte nabij Utrecht?
Reserveer dan bij landgoed ISVW: 
Stuur een email naar reserveringen@isvw.nl of bel 033-4650700

Conferentiecentrum Utrecht

Landgoed ISVW is een bijzonder conferentiecentrum nabij Utrecht. Omdat ons conferentiecentrum centraal gelegen is en volledig in het groen ligt, is het de ideale basis voor (meerdaagse) bijeenkomsten, trainingen en handelingen. Een conferentiecentrum dat niet alleen vanuit Amersfoort maar vanuit alle delen van het land goed bereikbaar is.

Congreslocatie nabij Utrecht met een maatschappelijke missie
Wat onze vergaderlocatie in de regio Utrecht nog meer bijzonder maakt, is dat alle horeca-inkomsten tien goede komen aan de filosofiebeoefening waarvoor de Internationale School voor Wijsbegeerte ruim 100 jaar geleden is opgericht.

Trainingen en conferenties
Ons conferentiecentrum is onderverdeeld in twee fraaie gebouwen, namelijk het hoofdgebouw en gebouw De Kuilen. In totaal bevinden zich op Landgoed ISVW 13 verschillende zalen, met verschillende afmetingen en een capaciteit van 2 tot 180 personen. Er is dus altijd een geschikte vergaderzaal voor bijvoorbeeld een bezinningsdag, conferentie, bijscholing van congres in de regio Utrecht.

Elke conferentiezaal is standaard voorzien van een flip-over, beamer, conferencebox en draadloos internet. Tijdens uw verblijf op ons landgoed kunt u genieten van onze ontbijt- en lunchbuffetten of van het dagelijks wisselende 3-gangen keuzemenu, allen met dagverse en veelal biologische producten. Ook voor gasten die vegetarische wensen hebben, kunt u prima bij ons terecht. En wilt u overnachten in ons moderne conferentiehotel? Ook dat is mogelijk. Bij congreslocatie Landgoed ISVW zijn de mogelijkheden zeer ras om een ​​uniek programma op maat samen te stellen!

Kamers
Kamers
Vergaderarrangementen
Vergaderarrangementen