Vergaderen nabij Utrecht bij Landgoed ISVW

Wij hebben diverse standaard vergaderarrangementen, heeft u speciale wensen dan bespreken we die graag. De arrangementen kunnen ieder dagdeel beginnen en gelden vanaf 10 personen. Voor kleinere groepen staan ​​we u graag persoonlijk te woord. In alle zalen heeft u gratis gebruik van draadloos internet, indien de zaal is uitgerust met een beamer kunt u hier kosteloos gebruik van maken. Landgoed ISVW is de ideale locatie om te vergaderen in de regio Utrecht en Amersfoort. Ook voor andere (feestelijke) bijeenkomsten heeft Landgoed ISVW mogelijkheden.

Naast vergaderen kunt u ook overnachten. In de meerdaagse arrangementen zijn de standaard kamers opgenomen. U kunt uw arrangement opwaarderen door te overnachten in een nieuwe comfort kamer , de kosten bedragen dan € 17,50 per persoon per nacht extra, u kunt ook kiezen voor een upgrade naar de gerenoveerde plus kamers met extra brede bedden voor € 10,00 per persoon per nacht extra. Voor alleen een overnachting kunt u direct online een hotelkamer boeken. De ISVW is onder andere te bereiken met het openbaar vervoer, lijn 19 rijdt van het station Amersfoort direct naar de ISVW waar de bushalte op eigen terrein ligt.

De Internationale School voor Wijsbegeerte is sinds 1916 gevestigd in Leusden en heeft als taak de filosofiebeoefening te promoten. Alle opbrengsten van de horeca activiteiten komen geheel ten goede aan het filosofisch cursusinstituut zodat wij zonder subsidie toch ​​een breed filosofieaanbod kunnen bieden.

Zoekt u een vergaderruimte nabij Utrecht?
Reserveer dan bij landgoed ISVW: 
Stuur een e-mail naar  reserveringen@isvw.nl of bel 033-4650700

Conferentiecentrum Utrecht

Landgoed ISVW is een bijzonder conferentiecentrum nabij Utrecht. Omdat ons conferentiecentrum centraal gelegen en volledig in het groen ligt, is dit de ideale basis voor (meerdaagse) bijeenkomsten, trainingen en handelingen. Een conferentiecentrum dat niet alleen vanuit Amersfoort maar vanuit alle delen van het land goed bereikbaar is.

Congreslocatie nabij Utrecht met een maatschappelijke missie
Wat onze vergaderlocatie in de regio Utrecht nog meer bijzonder maakt, is dat alle horeca-inkomsten tien goede komen aan de filosofiebeoefening waarvoor de Internationale School voor Wijsbegeerte ruim 100 jaar geleden is opgericht.

Trainingen en conferenties
Ons conferentiecentrum bevindt zich in twee fraaie gebouwen, namelijk het hoofdgebouw en gebouw De Kuilen. In totaal bevinden zich op Landgoed ISVW 10 verschillende zalen, met verschillende afmetingen en een capaciteit van 2 tot 180 personen. Er is dus altijd een speciale vergaderzaal voor bijvoorbeeld een bezinningsdag, conferentie, bijscholing van congres in de regio Utrecht.

Elke conferentiezaal is standaard voorzien van een flip-over, beamer, conferentiebox en draadloos internet. Tijdens uw verblijf op ons landgoed kunt u genieten van onze ontbijt- en lunchbuffetten van het dagelijkse dagelijkse 3-gangen keuzemenu, allen met dagverse en biologische producten. Ook voor gasten die vegetarische of etherische wensen hebben, kunt u prima bij ons terecht. Wilt u overnachten in ons moderne conferentiehotel? Ook dat is mogelijk. Bij congreslocatie Landgoed ISVW zijn de mogelijkheden zeer groot om een ​​uniek programma op maat samen te stellen!

Kamers
Kamers
Vergaderarrangementen
Vergaderarrangementen