Groen en centraal gelegen vergaderlocatie
Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW

groen en centraal gelegen
nabij Utrecht per auto in 2min te bereiken

gratis wifi
in alle vergaderzalen en hotelkamers

gratis parkeren
+ station shuttle vanaf Amersfoort CS

Conferentiecentrum Utrecht

Landgoed ISVW is een bijzonder conferentiecentrum nabij Utrecht. Omdat ons conferentiecentrum centraal gelegen is en volledig in het groen ligt, is het de ideale uitvalsbasis voor vergaderingen, trainingen en bijeenkomsten. Een conferentiecentrum dat niet alleen vanuit Amersfoort maar vanuit alle delen van het land goed bereikbaar is.

Congreslocatie nabij Utrecht met een maatschappelijke missie

Wat onze congreslocatie in de regio Utrecht nog meer bijzonder maakt, is dat alle horeca-inkomsten ten goede komen aan de filosofiebeoefening waarvoor de Internationale School voor Wijsbegeerte bijna 100 jaar geleden is opgericht.

Volledig uitgeruste congreszaal

Ons conferentiecentrum is onderverdeeld in twee congreslocaties, namelijk het hoofdgebouw en zalencentrum De Kuilen. In totaal bevinden zich op Landgoed ISVW 13 verschillende zalen, met verschillende afmetingen en een capaciteit van 2 tot 180 personen. Er is dus altijd een geschikte congreszaal voor bijvoorbeeld een bezinningsdag, conferentie, bijscholing of congres in de regio Utrecht.

Iedere congreszaal is standaard voorzien van een flip-over, beamer, conferencebox en draadloos internet. Tijdens uw verblijf op onze congreslocatie kunt u genieten van onze ontbijt- en lunchbuffetten of een 3-gangenmenu, allen met dagverse en veelal biologische producten. En wilt u overnachten in ons moderne conferentiehotel? Ook dat is mogelijk. Bij congreslocatie Landgoed ISVW zijn de mogelijkheden zeer breed om een uniek programma op maat samen te stellen!