Groen en centraal gelegen vergaderlocatie
Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW

groen en centraal gelegen
nabij Utrecht per auto in 2min te bereiken

gratis wifi
in alle vergaderzalen en hotelkamers

gratis parkeren
+ station shuttle vanaf Amersfoort CS

Vergaderen en overnachten in omgeving Utrecht

Vergaderen en overnachten in de omgeving van Utrecht, het is allebei mogelijk bij Landgoed ISVW. Naast een unieke vergaderlocatie in het groen, met 13 verschillende congreszalen, biedt ons conferentiecentrum 50 standaard en 39 comfort hotelkamers. Na een lange dag vergaderen of trainen kunt u zo bijkomen in een een- of tweepersoonskamer die van alle gemakken voorzien is.

Onze kamers zijn verdeeld over drie hotelgebouwen. Iedere kamer heeft zijn eigen bad of douche. De comfortkamers hebben daarnaast een eigen balkon op het zuiden, met veel daglicht dankzij een glazen schuifpui en een prachtig uitzicht op het bos. Zonnepanelen zorgen voor de warmwatervoorziening.

De voordelen van vergaderen en overnachten bij Landgoed ISVW

Vergaderen en overnachten biedt u vele voordelen. U hoeft na een vermoeiende dag niet in de spits of in het donker naar huis te rijden en zeker bij een meerdaagse training de volgende ochtend ook niet weer in alle vroegte te vertrekken. In al onze kamers is gratis draadloos internet aanwezig, zodat u bijvoorbeeld een trainingsdag ’s avonds nog even voor kunt bereiden of aan het einde van de dag de lesstof nog even op uw gemak door kunt nemen. Vergaderen en overnachten bij Landgoed ISVW in de omgeving van Utrecht levert u dus tijdswinst op en daardoor een meer ontspannen ervaring. Huisdieren zijn bij ons op verzoeke toegestaan behalve in het restaurant. Er kunnen extra kosten hiervoor in rekening gebracht worden.

Goed alternatief voor een hotel in Utrecht

Landgoed ISVW doet niet onder voor een ander hotel in Utrecht. U kunt hier in alle rust vergaderen en overnachten op slechts enkele kilometers van het oude centrum van Amersfoort en Utrecht. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!