Groen en centraal gelegen vergaderlocatie
Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW Landgoed ISVW

groen en centraal gelegen
nabij Utrecht per auto in 2min te bereiken

gratis wifi
in alle vergaderzalen en hotelkamers

gratis parkeren
+ station shuttle vanaf Amersfoort CS

Vergaderen nabij Utrecht bij Landgoed ISVW


Wij hebben diverse standaard vergaderarrangementen samengesteld, heeft u andere wensen dan bespreken we die graag. De arrangementen kunnen ieder dagdeel aanvangen en gelden vanaf 10 personen. Voor kleinere groepen staan we u graag persoonlijk te woord. In alle zalen heeft u gratis de beschikking over draadloos internet, indien de zaal is uitgerust met een beamer kunt u hier kosteloos gebruik van maken. Landgoed ISVW is de ideale locatie om te vergaderen in regio Utrecht en Amersfoort. Ook voor andere (feestelijke) bijeenkomsten heeft Landgoed ISVW mogelijkheden.

Naast vergaderen ook overnachten in omgeving Utrecht en Amersfoort

In de meerdaagse arrangementen zijn de standaard kamers opgenomen. U kunt uw arrangement opwaarderen door te overnachten in een nieuwe comfortkamer, de kosten bedragen dan 
€ 17,50 per persoon per nacht extra, u kunt ook kiezen voor een upgrade naar de recent geronoveerde plus-kamersmet extra brede bedden voor € 10,00 per persoon per nacht extra. U kunt online direct een hotelkamer boeken. De ISVW is onder andere te bereiken met de stationsshuttle.

De Internationale School voor Wijsbegeerte is sinds 1916 gevestigd in Leusden en heeft als maatschappelijke taak de filosofiebeoefening te bevorderen. Alle opbrengsten van de horecaactiviteiten komen geheel ten goede aan het filosofisch cursusinstituut zodat wij zonder subsidie een breed aanbod, niet kostendekkende filosofiecursussen aan kunnen bieden.

Duurzaamheidskeurmerk VergaderzaalWilt u een vergaderruimte nabij Utrecht reserveren bij landgoed ISVW? Stuur een email naar reserveringen@isvw.nl of bel 033-4650700